Υλικά
500 ml γάλα
1 μεγάλη φλούδα πορτοκαλιού
1 μεγάλη φλούδα λεμονιού
1 ξυλάκι κανέλας
20 γρ. κορν φλάουρ
130 γρ. λευκή ζάχαρη
4 κροκοί αυγών
Εκτέλεση
Βάζεις σε χαμηλή φωτιά ένα κατσαρολάκι με το γάλα, την κανέλα και τις φλούδες από το πορτοκάλι και το λεμόνι. Μόλις πάρει βράση, το αφήνεις στην άκρη, αφαιρώντας τις φλούδες και την κανέλα.
Χτυπάς σε ένα μπολ τους κρόκους, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ.
Έπειτα, ρίχνεις το μείγμα στο γάλα, ανακατεύεις καλά και το αφήνεις να βράσει για 4-5' μέχρι να δέσει.
Σουρώνεις την κρέμα με μία ψιλή σήτα, την μοιράζεις σε 4 μπολάκια και την τοποθετείς στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Για το σερβίρισμα, ρίχνεις 2 κ.γ. ζάχαρη και την καις. Αν επιθυμείς, μπορείς να προσθέσεις και φρέσκα φρούτα σαν toppings.