Υλικά
1 1/2 κιλό (περίπου 9 κούπες) καρότο τριμμένο
6 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
1/2 κούπα καρύδι χοντροκομμένο
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα τριμμένα καρότα.
Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρις ότου μαλακώσουν και τότε προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε τα καρύδια.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Στρώνουμε το μίγμα ομοιόμορφα στο τηγάνι και αφήνουμε μέχρι να πιει όλα τα υγρά του.