Υλικά
1/2 κιλό φύλλο κρούστας
1 λίτρο γάλα
8 κ.σ. σιμιγδάλι χοντρό
12 κ.σ. ζάχαρη
3 αυγά
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Κάνουμε κρέμα ανακατεύοντας στη φωτιά το γάλα, τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι.
Όταν κρυώσει προσθέτουμε τα αυγά.
Μετά κόβουμε το φύλλο στα 4, βάζουμε σε κάθε κομμάτι γέμιση και τυλίγουμε σε τρίγωνα όπως τα τυροπιτάκια.
Τηγανίζουμε. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.