Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
250 γρ. μαργαρίνη
1 ζαχαρούχο γάλα
κανέλα
ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Στρώνουμε τα φύλλα κρούστας σε ένα μέτριο πυρέξ.
Παίρνουμε το κάθε φύλλο ξεχωριστά, το ζαρώνουμε σαν ακορντεόν και το τοποθετούμε στο πυρέξ, αρχίζοντας από τη μια άκρη.
Κάνουμε το ίδιο με όλα τα φύλλα.
Κόβουμε τη μαργαρίνη σε κομματάκια και το σκορπίζουμε πάνω στα φύλλα.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Το βιτάμ θα λιώσει πάνω στα φύλλα και όταν αυτά ροδοκοκκινίσουν, τα βγάζουμε από το φούρνο.
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο αραιωμένο με δύο μέρη νερού και ξαναψήνουμε μέχρι να απορροφηθεί τελείως από τα φύλλα.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.