Υλικά
2 ποτήρια μούστο
1/2 ποτήρι αλεύρι
καρύδια όσα θέλουμε
σουσάμι
κανέλα
Εκτέλεση
Βάζουμε τον μούστο στην κατσαρόλα.
Βάζουμε το αλεύρι σ’ ένα μπολ με λίγο από το μούστο και το διαλύουμε καλά ώστε να μην έχει σβώλους.
Στη συνέχεια το ρίχνουμε ξανά στην κατσαρόλα.
Ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
Τέλος προσθέτουμε τα καρύδια και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
Την μοιράζουμε σε πιάτα ή μπολ και ρίχνουμε από πάνω σουσάμι και κανέλα.