Υλικά
350 γρ. αλεύρι
1 γιαούρτι 150 γρ.
100 γρ. χυμό πορτοκαλιού
20 γρ. ζάχαρη άχνη
αλάτι
25 γρ. βούτυρο
1 κουταλιά μαγιά ξηρή
ψιλοκομμένα καρύδια
ξύσμα λεμονιού
ξύσμα πορτοκαλιού
σουσάμι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τα καρύδια και τα ξύσματα.
Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει.
Μόλις φουσκώσει το ζυμώνουμε λίγο και ρίχνουμε τα υπόλοιπα.
Το αφήνουμε ξανά να φουσκώσει, το βρέχουμε με νερό και ρίχνουμε σουσάμι.
Το ψήνουμε όπως το ψωμί.
Μπορούμε να κρατήσουμε λίγη ζύμη και να διακοσμήσουμε την επιφάνεια, με κοτσίδες ή τριανταφυλλάκια.