Υλικά
•1/2 κιλό φύλλο
•1 γιαούρτι
•1 φλιτζάνι λάδι
•4 αυγά
•1 μπέικιν πάουντερ
•2 βανίλιες
•1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
•2 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
Για το σιρόπι
•2 ποτήρια ζάχαρη
•3 ποτήρια νερό
•1 κουταλάκι
•τριμμένο πορτοκάλι
Εκτέλεση
Λαδώνουμε το ταψί και στρώνουμε τα φύλλα σουρώνοντάς τα.
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα ρίχνουμε πάνω στα φύλλα για να μουσκέψουν.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο προθερμασμένο στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά.
Βγάζουμε την πίτα από τον φούρνο και αφού κρυώσει περιχύνουμε το σιρόπι (να είναι κρύο και το σιρόπι).