Υλικά
• 1 πακέτο σφολιάτα (2 φύλλα)
• ταχίνι
• καστανή ζάχαρη
• σταφίδες ή αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Αλείφουμε κάθε κομμάτι με ταχίνι, πασπαλίζουμε με ζάχαρη σκορπάμε απάνω τις σταφίδες και τα φρούτα.
Κλείνουμε σε τριγωνάκια τη σφολιάτα μας πιέζοντας καλά τις άκρες να μην μας ανοίξουν.
Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.
Σερβίρουμε τα ταχινοπιτάκια με άχνη και κανέλα.