Υλικά
1 ζαχαρούχο γάλα
400 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις μαζί με 1 κ.γλ. Μπέικιν
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C. Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος το ρηχό ταψί του φούρνου.
Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει.
Προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί.
Προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν και με σπάτουλα το ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις.
Πλάθουμε μπαλάκια, τα αραδιάζουμε στο ταψί αφήνοντας αποστάσεις και τα πατάμε λίγο να πλατύνουν.
Τα ψήνουμε για 15'-20'.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και να στερεοποιηθούν.