Υλικά
1 βιτάµ
2 φλυτζ. ζάχαρη
3 φλυτζ. αλεύρι
1 µπέικιν πάουντερ
1 φλυτζ. κόκκινο κρασί ξηρό
5 αυγά
3 κουτ. σούπας κακάο
2 κουτ. σούπας κανέλα
Εκτέλεση
Χτυπάµε στο µίξερ το βούτυρο µε τη ζάχαρη µέχρι να ασπρίσουν.
Κατόπιν προσθέτουµε ένα-ένα τα αυγά και µετά το αλεύρι ανακατεµένο µε το µπέικιν πάουντερ και κοσκινισµένο, τέλος προσθέτουµε το κρασί, το κακάο και τη κανέλα.
Βουτυρώνουµε µία φόρµα του κέικ και ρίχνουµε µέσα το µίγµα.
Ψήνουµε το κέικ σε προθερµασµένο φούρνο για 45’ στους 200°C.