Υλικά
1 κούπα φρυγανιά τρυµµένη
3 κ.σ. µέλι
1 κούπα χοντροκοµµένα καρύδια
1 κουταλάκι του γλυκού µπείκιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
6 αυγά
Εκτέλεση
Σε ένα µεγάλο µπολ ανακατέβουµε την τρυµµένη φρυγανιά µε τα µυρωδικά και το µπέικιν πάουντερ.
Σε ένα µίξερ χτυπάµε τα αυγά για περίπου 10 λεπτά µέχρι να αφρατέψουν.
Ανακατεύουµε µέσα στο µπολ απαλά το µίγµα µε την φρυγανιά και τα µυρωδικά χωρίς να χάσουν την αφράτη υφή τους.
Προσθέτουµε και τα καρύδια µε προσοχή για να µην ξεφουσκώσει το µίγµα και ανακατεύουµε απαλά.
Προσθέτουµε το µέλι και ανακατεύουµε απαλά.
Αδειάζουµε σε ένα ταψάκι το µίγµα και το βάζουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 150 βαθµούς για 20 λεπτά.
Μόλις βγάλουµε το γλυκό από το φούρνο και όσο είναι ακόµα ζεστό το περιχύνουµε µε λίγο µέλι.