Υλικά
11/2 ποτήρια καρύδια κοµµένα
3 κουταλιές κακάο
4 αυγά
3/4 ποτηριού ζάχαρη
Για την κρέµα
5 κουταλιές ζάχαρη
5 κουταλιές αλευρι
5 ποτήρια γάλα
1 βανίλια
3 αυγά
1 µορφατ κορνέτ +1 ποτήρι γάλα
καρύδια για στόλισµα
Εκτέλεση
Σε ένα µπολ, χτυπάµε τους κρόκους µε τη ζάχαρη, µετά βάζουµε τα καρύδια µε το κακάο.
Χτυπάµε τα ασπράδια σε µαρέγκα και τη διπλώνουµε στο µίγµα µας µε ελαφριές κινήσεις.
Βάζουµε το πιο πάνω µίγµα σε ταψί το οποίο έχουµε στρώσει λαδόχαρτο και το ψήνουµε για 20 λεπτά περίπου µέχρι να στεγνώσει.
Όταν ψηθεί το αφήνουµε να κρυώσει καλά και µετά το κόβουµε µικρούς κύβους.
Ετοιµάζουµε την κρέµα µας.
Χτυπάµε όλα τα υλικά της κρέµας και την ψήνουµε σε µια κατσαρόλα.
Ενώνουµε την κρέµα µε τους κύβους του κέικ που έχουµε ψήσει και τα βάζουµε όλα αυτά σε ένα πυρέξ.
Αφήνουµε να κρυώσουν καλά, και µετά ετοιµάζουµε τη µόρφατ (φυτική σαντιγί) µε το γάλα και την βάζουµε πάνω από το γλυκό.
Στολίζουµε µε καρύδια.