Υλικά
500 γραµ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
1 κουτ. γλυκού µπέικιν πάουντερ
4 αυγά ολόκληρα
100 γραµ. γάλα
250 βιτάµ
120 γραµ. φρέσκο χυµό πορτοκαλιού
ξύσµα από 2 πορτοκάλια
½ - 1 κουτ. γλυκού κανέλα και µοσχοκάρυδο
200 γραµ. τριµένη σοκολάτα
Εκτέλεση
Χτυπάµε το βιτάµ µέχρι να ασπρίσει.
Ανακατεύουµε το µπέικιν µε το αλεύρι.
Προσθέτουµε τα αυγά, το µίγµα των µπαχαρικών, την πορτοκαλάδα, το ξύσµα, το γάλα, την τριµένη σοκολάτα και στο τέλος το αλεύρι µε το µπέικιν πάουντερ.
Ψήνουµε στους 200 βαθµούς για 1 ώρα περίπου.