Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσια ελιά
2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
1 κιλό ντομάτες κονκασέ
3 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κ.σ. ξερό βασιλικό
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
βρασμένα χοντρά μακαρόνια για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Κόψτε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια.
Σοτάρετε σε 5 κουταλιές ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και τα κομμάτια του κρέατος.
Ρίξτε τις ντομάτες και τον πελτέ διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι νερό, αλατοπιπερώστε, προσθέστε τον βασιλικό και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες.
Συνοδέψτε με χοντρό μακαρόνι.
Tip
Η γοητεία της απλότητας σε ένα πιάτο με λίγα υλικά και πολλή νοστιμιά.