Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια
3-4 κουτ. της σούπας βούτυρο
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 μέτρια κρεμμύδια
αλάτι
πιπέρι
άνηθος
μαϊντανός
5 αυγά
3-4 κουτ. της σούπας
φρυγανιά κοπανισμένη
Εκτέλεση
Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε σε μικρά κομμάτια τα κολοκυθάκια. Σοτάρετε με λίγο βούτυρο τον κιμά και 2 μέτρια ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
Προσθέτετε τα κολοκύθια, καλά στραγγισμένα και στυμμένα, λίγο αλάτι, πιπέρι, άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένο, τα σοτάρετε μερικά λεπτά, τα σκεπάζετε και αφήνετε να σιγοψηθούν 35 λεπτά, περίπου.
Αποσύρετε το μείγμα από τη φωτιά και, όταν γίνει χλιαρό, προσθέτετε 5 αυγά, ελαφρά χτυπημένα και μπόλικη φρυγανιά κοπανισμένη.
Βουτυρώνετε ταψάκι, στρώνετε το μείγμα μέσα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο, 1/2 περίπου ώρα. Αν θέλετε πασπαλίζετε με τριμμένη φέτα.