Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
ψίχα ψωμιού βρεγμένη (300 γρ.) και στραγγισμένη
2 αυγά
μπολικο δυόσμο
2 κρεμμύδια τριμμένα
λίγο λάδι
αλάτι
πιπέρι
3 ντομάτες σε φέτες (όχι πολύ ώριμες)
τυρί φέτα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τους κεφτέδες. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ντομάτες και τη φέτα και τα ζυμώνουμε καλά.
Σε ένα ταψί τοποθετούμε από μία φέτα ντομάτας.
Σε κάθε μία βάζουμε από ένα κεφτέ μεγάλο και σκεπάζουμε, επίσης, με μια φέτα ντομάτας και λίγη τριμμένη φέτα.
Ρίχνουμε λίγο λάδι σε κάθε κεφτέ και βάζουμε το ταψάκι σε προθερμασμένο φούρνο να ψηθούν, περίπου για καμιά ώρα.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές ή μία φρέσκια σαλάτα.