Υλικά
180 γρ. αλεύρι
3 αυγά
100 ml ελαιόλαδο
100 ml γάλα
200 γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκο-τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Χτυπάμε με τον αβγοδάρτη τα αυγά με το αλεύρι και συνεχίζουμε με το λάδι, το γάλα, το μπέικιν πάουντερ και τη γραβιέρα, ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τη φέτα και τα αρωματικά και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αλατοπιπερώνουμε (με προσοχή το αλάτι, γιατί τα τυριά είναι ήδη αλμυρά).
Λαδώνουμε ελαφρώς μία φόρμα για κέικ και αδειάζουμε το περιεχόμενο.
Προαιρετικά πασπαλίζουμε τη φόρμα με σουσάμι πριν ρίξουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε για 40 λεπτά.