Υλικά
1 κιλό βρασμένα ρεβίθια
1 κιλό κολοκυθάκια πολύ μικρά
1 ποτήρι λάδι
αλάτι
πιπέρι
1/2 κιλό ντομάτες φρέσκες
5 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα ρεβίθια, τα πλένετε, τα ζεματάτε σε αλατισμένο νερό και τα βράζετε.
Καθαρίζετε, πλένετε και τσιγαρίζετε τα κολοκυθάκια στο τηγάνι ολόκληρα.
Ρίχνετε καθαρισμένα και τα σκόρδα στο τηγάνι.
Κόβετε τις ντομάτες σε μεγάλη κατσαρόλα και, αφού πάρουν μια βράση, βάζετε και τα υπόλοιπα υλικά: ρεβίθια, κολοκυθάκια, σκόρδα, λάδι, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν όλα μαζί σε σιγανή φωτιά.
Είναι έτοιμα όταν δέσει η σάλτσα και μείνουν με το λάδι.