Υλικά
3 φλ. γιαούρτι
1 1/2 κούπα ζωμό κότας
1 μικρό κρεμμυδάκι (προαιρετικά)
1 μικρή κούπα ρύζι
4 κ. σ. βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κ. σ. άνηθο, 1 αυγό, πιπέρι, αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε ελαφρά το ρύζι. Σοτάρουμε ελαφρά στο βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Κατόπιν στο σκεύος με το κρεμμυδάκι ρίχνουμε σχεδόν όλο το ζωμό κότας (αφήνουμε μόνο λίγο) και όλο το ρύζι και ανακατεύουμε με αργές κινήσεις συνεχώς.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το γιαούρτι με το αυγό και ταυτόχρονα ρίχνουμε μέσα σε αυτό και το υπόλοιπο από το ζωμό κότας και ανακατεύουμε.
Κατόπιν αναμειγνύουμε το μείγμα γιαουρτιού μέσα στο σκεύος με το ζωμό και το ρύζι.
Ρίχνουμε αλάτι και λίγο πιπέρι.
Το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 - 15 λεπτά.