Υλικά
1 μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος
15-20 φύλλα σπανάκι
4 κ.σ. βούτυρο
λίγο φρέσκο χρένο, ξεφλουδισμένο και τριμμένο
100 γρ. ντοματίνια
1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι, σε πολύ λεπτές φέτες
8 μικρά ραπανάκια, σε πολύ λεπτές φέτες
θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ψήνεις την μπριζόλα σε αντικολλητική σχάρα ή στο γκριλ, ανάλογα με την προτίμησή σου.
Βάζεις σε ένα μπολ το βούτυρο, το σπανάκι και το χρένο και τα ανακατεύεις με ένα κουτάλι.
Κόβεις τα ντοματίνια σε φέτες και τα προσθέτεις στο μπολ. Κάνεις το ίδιο και για τα ραπανάκια και το κρεμμύδι.
Τα μεταφέρεις σε ένα μεγάλο πιάτο και τοποθετείς επάνω τους, την μπριζόλα, αφού προηγουμένως την έχεις κόψει σε λεπτές φέτες.
Συμπληρώνεις με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρεις.