Υλικά
2 κιλά αρνί
1 1/2 κιλό γιαούρτι (πρόβειο ή στραγγιστό)
7 αυγά
1/2 φλ. τσ. βούτυρο
5 κ.σ. αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρέας σε ελάχιστο λάδι και μετά ρίχνουμε νερό αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει όχι να λιώσει.
Πλένουμε καλά το ρύζι και το βράζουμε σε μια κατσαρόλα μικρή με νερό μέχρι να μαλακώσει λίγο και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει.
Προσθέτουμε το αλεύρι και το σοτάρουμε μέχρι να ξανθύνει ελαφρά.
Ρίχνουμε το ζωμό του κρέατος και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει η σάλτσα, χωρίς να σβολιάσει.
Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει λίγο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα αυγά και το ρίχνουμε στη σάλτσα που έχει κρυώσει.
Ρίχνουμε και το ρύζι.
Το ρίχνουμε στο ταψί του φούρνου και βάζουμε μικρά κομματάκια βούτυρο επάνω.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.