Υλικά
1/2 κιλό ρύζι
3/4 φλιτζ. τσαγιού λάδι
1 μεγάλο κρεμμύδι
αλάτι
μπολικο μαυροπίπερο
4-5 πιπεριές πράσινες
1 ματσάκι μαϊντανός
2 κιλά ντομάτες ώριμες
Εκτέλεση
Bάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα να κάψει και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Aφού ξανθύνει λίγο ψιλοκόβουμε και τις πιπεριές.
Mόλις μαραθούν καλά ψιλοκόβουμε και τον μαϊντανό.
Στο μεταξύ έχουμε λιώσει τις ντομάτες και περάσει από πολύ ψιλό τρυπητό.
Tις ρίχνουμε στην κατσαρόλα καθώς και λίγο αλάτι και μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε το ρύζι.
Πριν κατεβάσουμε την κατσαρόλα από την φωτιά βάζουμε και το μαυροπίπερο.
Όταν κατεβάσουμε την κατσαρόλα από την φωτιά την σκεπάζουμε με μια πετσέτα για 1 ώρα περίπου.