Υλικά
1/2 πακέτο μακαρόνια κοφτάκι
32 σφολιατάκια
Για τον κιμά:
1/2 κιλό κιμά
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/2 ποτήρι κρασιού λάδι
2 κ.σ. πελτέ
αλάτι
πιπέρι
1 ποτήρι νερό περίπου
Για την κρέμα:
3 κ.σ. γεμάτες μαργαρίνη
1 κούπα αλεύρι
1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
2 αυγά
1 χούφτα τυρί κίτρινο μαλακό
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε τα σφολιατάκια σε θήκες για ατομικά κέικ.
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα στραγγίζουμε.
Ετοιμάζουμε τον κιμά. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε και τον κιμά και τα τσιγαρίζουμε ακόμα κανένα πεντάλεπτο μέχρι να βγάλει ο κιμάς τα υγρά του.
Προσθέτουμε το νερό, τον πελτέ, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για μισή ώρα περίπου μέχρι να βράσει ο κιμάς.
Για την κρέμα: Βάζουμε τη μαργαρίνη να λιώσει σε μια κατσαρόλα.
Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με το σύρμα.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς.
Πριν ζεσταθεί το γάλα ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε γρήγορα να διαλυθούν.
Ρίχνουμε το μασχοκάρυδο και το τυρί κι ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Αφού είναι όλα έτοιμα, βάζουμε μέσα στα σφολιατάκια μας 1 κ.σ. μακαρόνια, 1 κ.σ. κιμά και, 1 κ.σ. κρέμα και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς στο πάνω κάτω.