Υλικά
2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 πράσινες πιπεριές σε λεπτές φέτες
2 κόκκινες πιπεριές σε λεπτές φέτες
1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
αλάτι kosher
380 γρ. ψιλοκομμένο κρέας μοσχαρίσιας μπριζόλας, ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
8 λεπτές φέτες προβολόνε
4 ψωμάκια σάντουιτς
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, βάζεις τη μία κουταλιά του ελαιόλαδου.
Σοτάρεις τις πιπεριές, το κρεμμύδι και προσθέτεις αλάτι.
Συνεχίζεις το μαγείρεμα το λαχανικό μέχρι να καραμελώσουν, για 12'-15'. Τα βγάζεις από τη φωτιά και τα αφήνεις στην άκρη.
Με το υπόλοιπο ελαιόλαδο ετοιμάζεις το κρέας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου στο ψήσιμο. Αλατοπιπερώνεις.
Επαναφέρεις τα λαχανικά στο τηγάνι, μαζί με το κρέας. Σε αυτό προσθέτεις και το τυρί, μέχρι να λιώσει.
Ανοίγεις τα ψωμάκια στη μέση, βάζεις το μείγμα και σερβίρεις τα σάντουιτς.