Υλικά
1 κιλό σπανάκι κομμένο
1/2 φλιτζάνι της κούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλικομμένο
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλ. τσ. ρύζι
χυμό από 2 λεμόνια
3 ποτήρια ζεστό νερό
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. καλαμπόκι
1 κούπα αρακά
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι μέχρι να γυαλίσει.
Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι στην κατσαρόλα με το κρεμμύδι και τα ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και βράζουμε για περίπου 10 λεπτά.
Έπειτα ρίχνουμε το ρύζι, τον αρακά, το καλαμπόκι, το χυμό λεμονιού, αλατοπίπερο και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά για περίπου 15 λεπτά.