Υλικά
αλάτι
πιπέρι
4 φύλλα λαδόκολλα
σπάγκο
2 κιλά αρνίσιο μπούτι
4 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε το μπουτάκι από το αρνί.
Το τρυπάμε με μαχαίρι και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι και 1/2 σκελίδα σκόρδο σε κάθε τρύπα.
Το τυλίγουμε καλά με τις λαδόκολλες μία κάθε φορά και το δένουμε σφιχτά με σπάγκο.
Το βάζουμε πάνω σε μια λαμαρίνα και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 180 βαθμούς για 3 ώρες και 30 λεπτά.
Προσέχουμε στο δίπλωμα του πακέτου για να μη χάσει τα υγρά του και στεγνώσει.