Υλικά
1 κιλό σπανάκι φρέσκο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κύβο
2 φλυτζανάκια του καφέ ρύζι καρολίνα
ελάχιστο αλάτι
άνηθος ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
3 αυγά χτυπημένα
150 γρ. φέτα σπασμένη με τα χέρια σας
2 κουταλιές πελτέ
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το σπανάκι και το κόβουμε στα δύο.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι ψιλοκόβουμε μέσα τα κρεμμύδια μας και τα σοτάρουμε καλά, ρίχνουμε το σπανάκι και το αφήνουμε μέχρι να μαραθεί.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό τον κύβο, το αλάτι και το ψιλοκομμένο άνηθο και το αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια θα ρίξουμε το ρύζι μας, ίσως να θέλει λίγο νερό ακόμα, θα το ανακατέψουμε και θα το αφήσουμε να βράσει καλά ανακατεύοντας που και που.
Μόλις γίνει το φαγητό μας θα το ρίξουμε μέσα στο ταψάκι μας, προσπαθούμε όμως να μην έχει πολλά υγρά, το αφήνουμε λίγο μέχρι να χτυπήσουμε τα αυγά καλά και τα ρίχνουμε από πάνω.
Σπάμε με τα χέρια μας τη φέτα και την απλώνουμε πάνω από τα αυγά.
Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.