Υλικά
3 φέτες μορταδέλα Bologna
1 κ.σ. βούτυρο
2 φέτες λευκό ψωμί του τοστ
1 κ.γ. μουστάρδα
3 φέτες τυρί Gouda
πατατάκια με γεύση μπάρμπεκιου
Εκτέλεση
Τοποθετείς την μορταδέλα σε μια επιφάνεια κοπής και κάνεις μια σχισμή από την μέση προς την άκρη κάθε τεμαχίου.
Λιώνεις το βούτυρο σε μέτρια φωτιά σε ένα κατσαρολάκι και ανακινείς ώστε να πάει αυτό σε κάθε μέρος της επιφάνειάς του.
Προσθέτεις το ψωμί και το αφήνεις περίπου για 2' ανά πλευρά. Το βγάζεις από την φωτιά και το μεταφέρεις στην επιφάνεια κοπής όπου βάζεις μουστάρδα σε μία φέτα.
Επιστρέφεις το κατσαρολάκι στην φωτιά και βάζεις την μορταδέλα.
Μαγειρεύεις για 2 με 3 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές οι άκρες της.
Γυρνάς τις φέτες μορταδέλας και τοποθετείς επάνω τους το τυρί, μέχρι να αρχίσει να λιώνει.
Βάζεις την μορταδέλα και το τυρί στο ψωμί που δεν έχει μουστάρδα και συμπληρώνεις με πατατάκια.
Σφραγίζεις το σάντουιτς, τοποθετώντας το ένα ψωμάκι πάνω στο άλλο.