Μέρη που νοσταλγούμε στο lockdown και ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι στις μπάρες τους.
Αυτή την εβδομάδα, η Κατερίνα Μισιχρόνη μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα της έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.
Τα μέρη που νοσταλγεί κάθε λάτρης των διεθνών γεύσεων.
Αυτή την εβδομάδα, ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα του έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.
Τα μέρη που νοσταλγεί κάθε φίλος της καλής ψαροφαγίας.
Πότε είναι τελικά η ιδανικότερη περίοδος για να φας ψάρι και γιατί.
Αυτή την εβδομάδα, η Αντζελίνα Καλογεροπούλου (Two Minutes Angie) μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα της έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.
Εστιατόρια και μπαρ που συνδυάζουν έξοχα ποτό και φαγητό.
Μερικές πολύ συγκεκριμένες και κατευθύνσεις για να συνδυάσεις ποτό και φαγητό.
Αυτή την εβδομάδα, ο Βασίλης Δημαράς μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα του έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.
Τα μέρη που νοσταλγούν οι λάτρεις του κλασικού.
Τι χρειάζεται ένα εστιατόριο για να θεωρηθεί all time classic.
Αυτή την εβδομάδα, η Ελένη Ψυχούλη μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα της έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.
Τα μέρη που νοσταλγούν οι fans της υψηλής γαστρονομίας.
Πώς η πανδημία άλλαξε τα πάντα και στην haute cuisine.
Αυτή την εβδομάδα, ο Μπάμπης Δούκας μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα του έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.
Τα μέρη που νοσταλγούν οι fans του hotel dining.
Το ταξίδι συνδεόταν όλο και περισσότερο με την (υψηλή) γαστρονομία. Κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και μετά την πανδημία.
Αυτή την εβδομάδα, η Ελένη Στασινοπούλου μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα της έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.