Υλικά
6 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
6 φέτες τυρί του τοστ
6 φέτες ζαμπόν για τοστ
3 αβγά
2 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
σπορέλαιο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Με τον πλάστη ή με μπουκάλι ανοίγουμε τις φέτες του τοστ, να γίνουν όσο πιο λεπτές γίνεται.
Βάζουμε σε κάθε φέτα 1 φέτα τυρί και 1 φέτα ζαμπόν και τυλίγουμε σε ρολάκι.
Κλείνουμε με οδοντογλυφίδα.
Χτυπάμε τα αβγά σε μπολ και βάζουμε τη φρυγανιά σε ρηχό πιάτο.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ή κατσαρολάκι ζεσταίνουμε καλά το λάδι.
Περνάμε το κάθε ρολάκι πρώτα από το αβγό και μετά από τη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε τα ρολάκια γυρνώντας τα από όλες τις πλευρές με δυο πιρούνια.
Μόλις ροδίσουν, τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και αφαιρούμε την οδοντογλυφίδα.
Τρώγονται αυστηρά ζεστά, γιατί μόλις κρυώσουν χάνουν το τραγανό τους.