Υλικά
Για τη ζύμη
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο
1 κ.γλ. αλάτι
λίγο αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου
λίγο λάδι για την επιφάνεια
Για τη γέμιση
10 φέτες παστουρμά
10 φέτες κασέρι
1 μεγάλη ντομάτα σε φέτες
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, τη μαγιά, το ελαιόλαδο, το αλάτι και ζυμώνουμε προσθέτοντας χλιαρό νερό μέχρι να πάρουμε μια μαλακιά ζύμη που να κολλά ελάχιστα στα χέρια μας.
Τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει και να διπλασιαστεί σε όγκο.
Ανάλογα με την εποχή, θα μας πάρει περίπου 1 ώρα.
Αλευρώνουμε τον πάγκο μας και ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό ορθογώνιο φύλλο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και απλώνουμε χαρτί στο ρηχό ταψί του φούρνου.
Στρώνουμε το κασέρι πάνω σε όλη την επιφάνεια του φύλλου.
Στη μέση απλώνουμε τις φέτες της ντομάτας και σκεπάζουμε με τον παστουρμά.
Διαλύουμε 1 κ.σ. αλεύρι σε 2-3 κ.σ. νερό και με πινέλο περνάμε την άκρη του φύλλου για να κολλήσει καλά όταν το τυλίξουμε σε ρολό.
Τυλίγουμε προσεχτικά σε σφιχτό ρολό.
Κόβουμε σε ροδέλες, περίπου 2 δάχτυλα χοντρές, και τις αραδιάζουμε στο ταψί.
Αλείφουμε με ελαιόλαδο την επιφάνεια και ψήνουμε για 15'-20'.