Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
100 γρ. γκούντα τριμμένο (ή όποιο τυρί μάς αρέσει)
6 φέτες ζαμπόν (ή όποιο αλλαντικό μάς αρέσει)
4 αβγά
200 γρ. κρέμα γάλακτος
4 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.γλ. Ρίγανη
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Σε ένα πυρίμαχο ταψί στρώνουμε τη σφολιάτα, αφήνοντας τα πλαϊνά να προεξέχουν.
Αραδιάζουμε πάνω στη σφολιάτα το ζαμπόν, την κέτσαπ, τη ρίγανη, το ρεγκάτο και το γκούντα.
Χτυπάμε σε μπολ τα αβγά και την κρέμα και περιχύνουμε τα τυριά.
Γυρίζουμε τις άκρες της σφολιάτας σε κόθρο και ψήνουμε για 40'-45'.