Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
20 φέτες τυρί του τοστ
20 φέτες ζαμπόν
λίγη μουστάρδα
λίγη κέτσαπ
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Παίρνουμε ένα ρηχό ταψί και το στρώνουμε με χαρτί ψησίματος.
Απλώνουμε πάνω του το ένα φύλλο σφολιάτας.
Αλείφουμε το φύλλο με μουστάρδα και κέτσαπ.
Απλώνουμε το ζαμπόν και από πάνω τα τυριά.
Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας και τυλίγουμε σε λεπτό γείσο τις άκρες.
Ψήνουμε για 20', μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει ωραία η σφολιάτα.