Υλικά
•150 γρ. ταραμάς λευκός
•4 κρεμμυδάκια φρέσκα
•1/2 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
•1/2 φλ. του τσαγιού άνηθος ψιλοκομμένος
•1/2 φλ. του τσαγιού σπανάκι ψιλοκομμένο
•700 γρ. μπαγιάτικο ψωμί ψίχα
•1 φλ. του τσαγιού ελαιόλαδο
•χυμό από 1/2 λεμόνι
•πιπέρι
•ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε μία λεκάνη βάζουμε τον ταραμά, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τον άνηθο και το σπανάκι και ανακατεύουμε.
Μουσκεύουμε το ψωμί και το στύβουμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε στο μείγμα την ψίχα, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το πιπέρι και ζυμώνουμε καλά.
Πλάθουμε τους ταραμοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές και τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.