![ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ](https://tasty.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/p/763x306/crop/both/f9/f92e79e6f01f4f83b7e63c9d99459761.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Υλικά
• 1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες μέχρι το κεφάλι
• λάδι
• 1 1/2 κιλό ώριμες ντομάτες τριμμένες ή κονκασέ
• λίγο ντοματοπελτέ
• μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 2 κρεμμύδια
• 250 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
• κάπαρη (προαιρετικά)
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο λάδι.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον ντοματοπελτέ, το μαϊντανό, την κάπαρη και το αλατοπίπερο.
Μόλις βράσει η σάλτσα προσθέτουμε τις γαρίδες.
Όταν είναι έτοιμες ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και μετά από 2-3 λεπτά κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά.