Υλικά
1/2 κιλό ρεβίθια
2-3 κρεµµύδια τριµµένα
δυόσµο µπόλικο ψιλοκοµµένο
1-2 κούπες αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
νερό
Εκτέλεση
Μουσκεύουµε τα ρεβίθια από βραδίς σε άφθονο νερό.
Σουρώνουµε τα ρεβίθια και τα πολτοποιούµε σε γουδί ή στο µούλτι (να γίνουν τρίµµατα).
Προσθέτουµε το κρεµµύδι, το δυόσµο, αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουµε καλά.
Ρίχνουµε το αλεύρι και νερό και τα ανακατεύουµε ώστε να γίνουν µια πηχτή µάζα.
Παίρνουµε µία κουταλιά από το µίγµα και το ρίχνουµε σε καυτό λάδι.
Μόλις ροδίσει από τη µία πλευρά γυρίζουµε και από την άλλη.
Στραγγίζουµε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουµε.