Υλικά
υλικά
3 φλ.τσ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
3/4 φλ.τσ. ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα
1/2 φλ.τσ. ζάχαρη
μερικές σταγόνες άρωμα βανίλιας
παρασκευή
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα ροδάκινα με τη ζάχαρη.
Τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι, αφού προηγουμένως το ανακατέψουμε με πιρούνι για ν' αφρατέψει.
Προσθέτουμε τη βανίλια, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο, σκεπασμένο με μεμβράνη, τουλάχιστον 2 ώρες, πριν το βάλουμε στη μηχανή του παγωτού να πήξει.
Το διατηρούμε στην κατάψυξη.