Υλικά
Υλικά
2 φύλλα ζελατίνης
2 κούπες κρέμα γάλακτος
1/3 κούπας ζάχαρη
1 κούπα γιαούρτι
100 γρ φράουλες, κομμένες σε φέτες
Παρασκευή
Σε ένα κατσαρολάκι αναμειγνύουμε την κρέμα με τη ζάχαρη και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
Σε ένα μπολάκι με κρύο νερό μαλακώνουμε τη ζελατίνη.
Μόλις ζεσταθεί αρκετά η κρέμα (λίγο πριν βράσει) κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζελατίνη.
Ανακατεύουμε μέχρι η ζελατίνη να λιώσει εντελώς.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί εντελώς.
Μοιράζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 20 λεπτά πριν τοποθετήσουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Αφού βγάλουμε από το ψυγείο διακοσμούμε με τις φράουλες.