Υλικά
200 γρ. μαρέγκες μικρές ή μπεζέδες βανίλιας (ή μακαρόν βανίλιας) Υλικά
250 γρ. κεράσια
200 ml λικέρ τσέρι
100 γρ. τσιπς μαύρης σοκολάτας
300 γρ. σαντιγί
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κεράσια, βγάζουμε τα κοτσάνια και αφαιρούμε τους σπόρους με το ειδικό εργαλείο.
Τα βάζουμε σε μπολ μαζί με το λικέρ τσέρι και τα αφήνουμε να μαριναρισθούν για 5 -6 ώρες στο ψυγείο.
Τα στραγγίζουμε πολύ καλά.
Βάζουμε σε ατομικά μπολ 2 μπεζέδες ή ό,τι άλλο χρησιμοποιούμε σπασμένους με το χέρι σε 2 κομμάτια, ρίχνουμε από πάνω μερικά κεράσια και λίγα τσιπς σοκολάτας, βάζουμε από πάνω άλλο ένα μπεζέ (ή μακαρόν ή μαρέγκα) σπασμένο στα δύο και μια γερή κουταλιά σαντιγί.
Γαρνίρουμε με 2 -3 μισά κεράσια και 2 -3 τσιπς σοκολάτας και σερβίρουμε αμέσως.
Α.Τ.