Υλικά
1 1/2 φλιτζ. ηλιέλαιο ή σπορέλαιο
ζάχαρη μαύρη
κρασί
1 κιλό αλεύρι
1 κ.σ. γεμάτη κανέλα τριμμένη
6 κ.γ. μπέικιν
τριμμένο αμύγδαλο
κουκουνάρι
τριμμένα καρύδια
καβουρδισμένο σουσάμι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη ελαφρά χτυπώντας και το κρασί και ανακατεύουμε όλα τα άλλα υλικά κατόπιν.
Ζυμώνουμε μια ζύμη όχι πολύ σφιχτή, για να πλάθονται τα κουλουράκια.
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά της ώρας.