Υλικά
1/2 κιλό καρυδόψιχα αλεσμένη
1 νεροπότηρο φρυγανιά τριμμένη
4 κουταλιές μέλι
4 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κουταλάκια κανέλα
1 κουταλάκι γαρίφαλο
2 κουταλάκια κονιάκ ή λικέρ
άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα καρύδια, την κανέλα, το γαρίφαλο, το ξύσμα του πορτοκαλιού και προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά.
Προσθέτουμε το μέλι, το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος μικρού καρυδιού και τα κυλάμε μέσα σε άχνη ζάχαρη έτσι ώστε να τα καλύψει πλήρως και τα καρυδάκια μας είναι έτοιμα.