Υλικά
•1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
•30 δαμάσκηνα
•1 φλιτζ. τσαγιού κονιάκ
•300 γρ. άχνη
•200 γρ. Καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
•300 γρ. κρέμα γάλακτος
•λίγη τριμμένη κουβερτούρα
Εκτέλεση
Βάζω τα δαμάσκηνα στο κονιάκ γύρω στα 20 - 25 λεπτά. Χτυπάω την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη και το γιαούρτι.
Σουρώνω τα δαμάσκηνα και τα προσθέτω στην κρέμα.
Προσθέτω και την καρυδόψιχα.
Βάζω το γλυκό σε βαθύ μπολ και το σκεπάζω με μια μεμβράνη. Το αφήνω στο ψυγείο να παγώσει για 4 – 5 ώρες.
Πριν το σερβίρω βάζω την κουβερτούρα (ή λίγο ξηρό καρπό τριμμένο).