Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
2 μήλα καθαρισμένα και τριμμένα στον τρίφτη
6 κ.σ. ζάχαρη καστανή ή λευκή
1 κ.γλ. κανέλα
1 αβγό
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C.
Στρώνουμε με λαδόκολλα 2 μεγάλα ταψιά.
Χτυπάμε το αβγό με 2 κ.σ. νερό και το απλώνουμε στα δύο φύλλα με πινέλο.
Πασπαλίζουμε τα φύλλα με τη μισή κανέλα και τη μισή ζάχαρη. Από πάνω σκορπίζουμε το τριμμένο μήλο.
Προσεκτικά, τυλίγουμε το κάθε φύλλο σε ρολό.
Κόβουμε με κοφτερό μαχαίρι σε ροδέλες περίπου 1½ εκ.
Τις βάζουμε στο ταψί, με την ανοιχτή πλευρά προς τα πάνω, τις πιέζουμε λίγο να φαρδύνουν και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη ζάχαρη και την κανέλα.
Ψήνουμε για ½ ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσουν.