Υλικά
500 γρ. καρότα
1 κουταλιά της σούπας ξύσµα και το χυµό από 1 µέτριο πορτοκάλι
150 γρ. ινδική καρύδα τριµµένη
3 κουταλιές της σούπας λικέρ καρύδας
1 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη
καρύδα για το πασπάλισµα
Εκτέλεση
Βράζουµε τα καρότα να µαλακώσουν και τα αφήνουµε να κρυώσουν.
Τα βάζουµε στο multi µαζί µε το χυµό πορτοκαλιού και τα κάνουµε πουρέ.
Σε µία λεκάνη ανακατεύουµε όλα τα υλικά και κάνουµε ένα µείγµα.
Πλάθουµε σε µπαλίτσες και τις πασπαλίζουµε µε καρύδα.
Τα βάζουµε στο ψυγείο να κρυώσουν.