Follow us

Vine & Dine: Μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τον Arnaud Bignon στο Kinsterna

Ο σπουδαίος σεφ ​​παρουσιάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο Degustation Menu.

ΑΡΝΟ ΜΠΙΝΙΟΝ ΚΙΝΣΤΕΡΝΑ

Η περίοδος του τρύγου και του πατήματος των σταφυλιών από τον αμπελώνα του αρχοντικού ολοκληρώνεται σε εορταστική ατμόσφαιρα με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin, chef Arnaud Bignon, σε συνέχεια της πρόσφατης επιτυχημένης επίσκεψής του, θα προσφέρει και πάλι στους επισκέπτες του Kinsterna ένα ειδικά σχεδιασμένο Degustation Menu που στηρίζεται στο όραμα του ταλαντούχου chef και τη χρήση ποιοτικών πρώτων υλών.

Vine & Dine: Μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τον Arnaud Bignon στο Kinsterna

Αυτή τη φορά τα πιάτα του Bignon συνδυάζονται αρμονικά με επιλεγμένες ετικέτες από το κτήμα Semeli, μια από τις κορυφαίες ελληνικές οινοποιητικές μονάδες. Το food & wine pairing dinner θα περιλαμβάνει 7 μοναδικά πιάτα και 6 διαφορετικά κρασιά, ο συνδυασμός των οποίων φιλοδοξεί να συγκινήσει τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και του καλού κρασιού.

ΚΙΝΣΤΕΡΝΑ ΑΡΝΟ ΜΠΙΝΙΟΝ 2

Το Kinsterna έχει σχεδιάσει μια μοναδική πρόταση διαμονής, ενώ θα προσφέρει το 20% των συνολικών εσόδων του event με τον Arnaud Bignon, για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Μολάων. Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Kinsterna με συχνές δωρεές, για την τεχνική αποκατάσταση του κτιρίου και την αγορά υγειονομικού υλικού. Οι συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν περαιτέρω σε αυτή την προσπάθεια, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τη δωρεά τους, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.


Info

T 27320 66300
info@kinsternahotel.gr
www.kinsternahotel.gr

Επίσης...

Ο απόλυτος προορισμός των spirits & cigar aficionados στην Πάρο

Στην Κάβα Ιωσήφ θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Παγωτό παρμεζάνα, με λευκή τρούφα ή σαμπάνια-τριαντάφυλλο;

Γίνε εσύ ο δημιουργός της επόμενης γεύσης ΚΑΥΑΚ και δοκίμασε τη γεύση που θα δημιουργηθεί για σένα.

Περισσότερα από

Η νόστιμη ανανέωση του Chillbox

Τι είναι τετράγωνο, φούξια και χωράει την απόλυτη ευτυχία;

Νέα, ανανεωμένη συσκευασία για το γάλα με κακάο ΔΩΔΩΝΗ

Το αγαπημένο φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ με κακάο είναι ήδη διαθέσιμο με ανανεωμένο, δυναμικό εικαστικό.

"Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί"

Το πρώτο online Masterclass από τη ΓΙΩΤΗΣ και τον ταλαντούχο Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη.

Το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό σε λαχταριστή προσφορά

Για όλο τον Μάιο, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν το αγαπημένο γιαούρτι σε συσκευασία 2+1 δώρο.

Νέοι κύβοι Knorr: Πλούσια γεύση χωρίς αλάτι

Μία ολόφρεσκη και πρωτοποριακή γευστική πρόταση έρχεται από την Knorr, με τους νέους κύβους χωρίς αλάτι.

Μία σουρεαλιστική ματιά στον κόσμο του παγωτού

H ελληνική εταιρεία παγωτού Kayak μας μεταφέρει στον κόσμο του παγωτού της με ένα σουρεαλιστικό video

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης στη νέα σειρά μαγειρικής από τη ΔΩΔΩΝΗ

Μία παρέα που ολοένα και θα μεγαλώνει και θα επιφυλάσσει εκπλήξεις, διαγωνισμούς και πολλά giveaways.

Vigo Kombucha: Ο "διάσημος" μύκητας που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν

Μαύρο και λευκό τσάι με εκχυλίσματα φρούτων, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλυκαντικά, χωρίς συντηρητικά.

CUCUMIS: Φέτος στις γιορτές διάλεξε κάτι διαφορετικό

Μία διαφορετική πρόταση για όλους εκείνους που δεν στέκονται μόνο στα αλκοολούχα ποτά.

Τα προϊόντα Ροδούλα τώρα και στο Σκλαβενίτη

Η Ροδούλα επεκτείνει το δίκτυο διανομής, τοποθετώντας τα προϊόντα της, στα καταστήματα Σκλαβενίτης.