Ξεκίνησε σαν pop up street food και κατέληξε σε ένα από τα πιο feelgood εστιατόρια που άνοιξαν τα τελευταία 3 χρόνια στην Αθήνα. Το Po’ Boys γεννήθηκε από μία ιδέα που είχαν οι άνθρωποι του Mama Roux και που στην πορεία εξελίχθηκε από τον chef Βασίλη Σπόρο και τον ιδιοκτήτη John Higgins. Το αποτέλεσμα είναι εδώ και λίγους μήνες, η Αθήνα να έχει αποκτήσει ένα γνήσιο νοτιοαμερικάνικο στέκι-ναό του bbq.
Σιγοκαπνιστά low and slow κρέατα μαζί με άκρως ενδιαφέροντα sides αφού κέρδισαν το κοινό σε πλήθος από events και φεστιβάλ σε κάθε γωνιά της πόλης, αποκτούν το δικό τους στέκι σε έναν πολύχρωμο και άκρως κατατοπιστικό χώρο στου Ψυρρή.
Brisket, Short Ribs, Spare Ribs, Crispy Pork Belly και Pulled Pork σε burgers ή πιατέλες σιγοψήνονται στο custom offset smoker σε θερμοκρασία 120°C για τουλάχιστον 8 ώρες με θαυμάσια sides να τα πλαισιώνουν (όπως το αριστουργηματικό Mac n' Cheese ή η εξαιρετική coleslaw), με το μενού γενικότερα να έχει άφθονες επιρροές από την κουλτούρα του Αμερικάνικου Νότου.
Info
Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
Τηλ. 210 3234672
www.poboysbbq.gr