Follow us

ARTOZA: Η 17η έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής επιστρέφει

Η Artoza είναι το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική, κλάδου που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στην εποχή μας…

ARTOZA: Η 17η έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής επιστρέφει

H ARTOZA, η κορυφαία Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στη χώρα μας για επαγγελματίες, επιστρέφει 12-15 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo και διεξάγεται φέτος παράλληλα με την έκθεση Foodtech, ολοκληρώνοντας το πακέτο της ενημέρωσης και του εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων του κλάδου. Στη διάρκειά της και στο πλαίσιο του Artoza Lab, διεξάγονται ενδιαφέροντα workshops και masterclasses από καταξιωμένους pastry & bakery experts αλλά και διαλέξεις που αφορούν την οργάνωση και τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Η Artoza θεωρείται κορυφαίο εμπορικό γεγονός για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική, κλάδου που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στην εποχή μας και συγκεντρώνει πάντα επισκέπτες από όλη τη χώρα, chefs και επιχειρηματίες που θέλουν να ενημερωθούν ή και να αναπτύξουν την επιχείρηση τους.

Η FOODTECH 2021 που διεξάγεται παράλληλα, απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου της βιομηχανίας των τροφίμων και ποτών και αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφόρησης καινοτομιών και τεχνολογικών εξελίξεων, ενώ είναι στοχευμένη στις τεχνολογίες αιχμής για την παραγωγή και συσκευασία Τροφίμων και Ποτών. Στο stage τoυ FOODTECH Lab στο Hall 1 θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από στελέχη του κλάδου, experts της αγοράς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων, τα οποία θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry.

Σημειώνουμε ότι οι νέες τάσεις στο κρεοπωλείο, σύγχρονοι εξοπλισμοί και τεχνικές, καθώς και διαγωνισμός κρεοτεχνίας, θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων, στα FOODTECH Workshops, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο stage του Hall 1.

Είσοδος με προσκλήσεις (μπείτε στα site της έκθεσης ΑRTOZA 2021 και έκθεσης FOODTECH 2021 για πληροφορίες).

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, 11π.μ.-7μ.μ.
Σάββατο 13 Νοεβμρίου, 10π.μ.-7μ.μ.
Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 10π.μ.-7μ.μ.
Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, 10π.μ.-6.30μ.μ.

Επίσης...

Απολαμβάνοντας τη σαρδέλα

Το τίμιο μικρό ψάρι θα γίνει ο καλύτερος καλοκαιρινός σου μεζές.

Ήξερες ότι οι μους γίνονται τέλειες και χωρίς σοκολάτα;

Η απόδειξη; Οι τρεις δροσερές κι ανάλαφρες συνταγές που θα βρεις εντός.

Περισσότερα από

Φιτάξε burger στο σπίτι

Όλη η απόλαυση ανάμεσα σε δύο αφράτα ψωμάκια.

3 προτάσεις για ωραίους ντάκους

Εσύ έχεις φάει ντάκο με μαστίχα Χίου και μους μελιτζάνας ή με βλίτα και τηγανητά αυγά;

Ριζότο με θαλασσινά για καλοκαιρινά τραπέζια

Δοκίμασε τη συνταγή που φέρνει τη θάλασσα στο πιάτο σου.

Καρπούζι με φέτα: Ταιριάζουν στ’ αλήθεια ή όχι;

Απόλαυσε το καλοκαιρινό φρούτο με απροσδόκητους συνδυασμούς που θα ανανεώσουν τη γεύση του και θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σου.

Είπε κανείς... cheesecake;

Φτιάξε κι εσύ τις τρεις εύκολες συνταγές για cheesecake που σου προτείνουμε και απόλαυσε το αγαπημένο γλυκό.

Γλυκά με τη δροσιά του ροδάκινου

Δοκίμασε τις τρεις συνταγές για καλοκαιρινά δροσιστικά γλυκά με πρωταγωνιστή το ροδάκινο.

Σούπερ γλυκά με ροδάκινο

Φτιάξτε κι εσείς αυτά τα δροσιστικά επιδόρπια με ένα από τα πιο αγαπημένα και ζουμερά φρούτα του καλοκαιριού.

Αυτό το καλοκαίρι φτιάχνουμε σορμπέ

Πανεύκολο, δροσερό και νόστιμο: αυτό είναι το σορμπέ και σου προτείνουμε τέσσερις τρόπους να το φτιάξεις σπίτι.

Το αντίδοτο στη ζέστη είναι μια... γρανίτα!

Φτιάξε τις πιο νόστιμες και φρουτένιες γρανίτες ακολουθώντας τις 4 συνταγές που θα βρεις εντός.

Εσύ το ξέρεις το semifreddo;

Ιταλική συνταγή, "μισοπαγωμένη", κάτι ανάμεσα σε παγωτό και πλούσια κρέμα: αυτό είναι το semifreddo κι εμείς σου δίνουμε προτάσεις για να το φτιάξεις εύκολα στο σπίτι.