Follow us

Μετά το Kitchen Quarantine, ο Massimo Bottura ξεκινά το delivery

ΜΑΣΙΜΟ ΜΠΟΤΟΥΡΑ DELIVERY

Ο Massimo Bottura αποτέλεσε έναν από τους γαστρονομικού διαδικτυακούς ήρωες κατά τη διάρκεια της καραντίνας, παρουσιάζοντας το Kitchen Quarantine. Ο περίφημος Ιταλός σεφ και restaurateur φαίνεται να εναρμονίζεται -κι αυτός- με τη νέα πραγματικότητα που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού και ξεκινά υπηρεσία delivery στο Franceschetta 58, ένα από τα εστιατόριά του στη Μόντενα.

Μαζί με τον head chef Francesco Vincenzi δημιουργούν DIY meal kits τα οποία θα μπορεί κάποιος να παραγγείλει και στη συνέχεια να δημιουργήσει μόνος του κάποια από τα πιο διαβόητα πιάτα της ιταλικής εστιατορικής σκηνής - όλα από το μενού του Franceschetta 58.

Προς το παρόν, εκείνο που εξελίσσεται σε best seller είναι το διάσημο Emilia Burger, με μπιφτέκι από χοιρινό και βόειο κιμά, μαγιονέζα με βαλσάμικο, πράσινη σαλάτα και παρμεζάνα 24μηνης ωρίμανσης. Το ακολουθεί σε προτιμήσεις το γεμιστό κουνέλι με κρέμα πατάτας, σάλτσα Marsala και λάχανο. Αξίζει να αναφερθεί πως κανένα από τα πιάτα που είναι διαθέσιμα για παραγγελία δεν χρειάζεται περισσότερα από 10 λεπτά για να "στηθεί". Και σίγουρα πολύ λιγότερα για να φαγωθεί.

Τα πακέτα καταφθάνουν στα σπίτια των Ιταλών μαζί με step-by-step οδηγίες, ενώ ο Vincenzi φροντίζει να ανεβάζει βίντεο με κατευθύνσεις για αυτά στους λογαριασμούς του στα social media, για όποιον χρειάζεται περαιτέρω καθοδήγηση. Τέλος, τα πιάτα είναι κοστολογημένα σε σαφώς πιο προσιτές τιμές που κυμαίνονται από €10-€16. To delivery θα επεκταθεί σύντομα και στο Μιλάνο, μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Franceschetta58 at home - Emilia Burger

Amici modenesi, avete già provato il nuovo delivery in città? La nostra Franceschetta 58 ha pensato ad un menù da cucinare insieme a voi, da ordinare su Mymenu. In questo video Francesco vi fa vedere come è facile completare l’Emilia Burger con i nostri ingredienti. Pochi passaggi, qualche minuto di attesa e la vostra cena avrà tutto un altro sapore! We launched our first delivery menu with Franceschetta 58 and here is Francesco showing us some tips on how to use our ingredients. First you order the dish, then you just follow our instructions to put the ingredients together and finally… buon appetito! Delivery – Modena only, sorry guys!

Posted by Massimo Bottura - Osteria Francescana on Friday, April 3, 2020

Επίσης...

3 κορμοί για τις σοκολατένιες λιγούρες σου

Δοκιμάσε τις συνταγές που θα βρεις εντός και φτιάξε έναν τέλειο κορμό.

3 νόστιμες συνταγές με παντζάρια

Δοκιμάστε τις παρακάτω παρασκευές με παντζάρι.

Περισσότερα από

3 ιδέες για να βάλει την κινόα στη διατροφή σου

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές με κινόα.

3 συνταγές για φοβερούς αλμυρούς λουκουμάδες

Δοκίμασε κι εσύ την αλμυρή παραλλαγή είτε με γραβιέρα, είτε με πατάτα και τσίπουρο είτε με μελιτζάνα.

3 ιδέες για ωραία πιάτα με χοιρινό

Δοκιμάστε τις 3 συνταγές που θα βρείτε εντός.

3 ιδέες για τέλειες πένες

Δοκιμάστε τις παρακάτω προτάσεις για νόστιμα πιάτα με πένες.

3 ιδιαίτερες συνταγές για νιόκι

Δοκιμάστε αυτούς τους συνδυασμούς με τα νιόκι, που θα τα βρείτε εντός σε δύο παραλλαγές, με ρικότα και με πατάτα.

Φαγητό στο γραφείο: Τips και εύκολες συνταγές για υγιεινά γεύματα

Το φαγητό στο γραφείο μπορεί να είναι γρήγορο, υγιεινό και νόστιμο με λίγη προετοιμασία και σωστές επιλογές.

3 συνταγές για αφράτους λουκουμάδες

Κλασικοί, με μήλο ή με αυγά και βανίλια; Όποια συνταγή κι αν δοκιμάσεις, είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις δεόντως το αγαπημένο γλυκό.

3 συνταγές με το φρούτο-σταρ του χειμώνα, το μήλο

Δοκίμασε να φτιάξεις κι εσύ αυτές τις τρεις παρασκευές.

3 ιδέες για νόστιμες χοιρινές μπριζόλες

Δοκίμασε αυτές τις τρεις συνταγές και απογείωσε τη μπριζόλα σου.

3 συνταγές για να αγαπήσεις την αγκινάρα

Δες εντός τρεις συνταγές με το μάλλον παρεξηγημένο λαχανικό.