Η μπίρα δεν είναι μόνο ένα ευχάριστο, δροσερό ή σοφιστικέ ποτό. Όσο κι αν αυτό φαίνεται ιεροσυλία στους φανατικούς φίλους της, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως υλικό στην κατσαρόλα μας. Όλοι γνωρίζουν ότι βοηθά το χυλό για τους λουκουμάδες και τα μπενιέ να φουσκώσει τέλεια ή πως τη χρησιμοποιούν για να περιχύσουν κάποιες πίτες πριν τις βάλουν να ψηθούν στο φούρνο. Πόσοι όμως θα τη χρησιμοποιήσουν για να αρτύσουν με το κρυφό άρωμα του λυκίσκου σάλτσες για ψάρια, πουλερικά και χοιρινό;