Follow us

Εύκολα μαγειρέματα με κυρίαρχο υλικό την μπίρα

Εύκολα μαγειρέματα με κυρίαρχο υλικό την μπίρα

Η μπίρα δεν είναι μόνο ένα ευχάριστο, δροσερό ή σοφιστικέ ποτό. Όσο κι αν αυτό φαίνεται ιεροσυλία στους φανατικούς φίλους της, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως υλικό στην κατσαρόλα μας. Όλοι γνωρίζουν ότι βοηθά το χυλό για τους λουκουμάδες και τα μπενιέ να φουσκώσει τέλεια ή πως τη χρησιμοποιούν για να περιχύσουν κάποιες πίτες πριν τις βάλουν να ψηθούν στο φούρνο. Πόσοι όμως θα τη χρησιμοποιήσουν για να αρτύσουν με το κρυφό άρωμα του λυκίσκου σάλτσες για ψάρια, πουλερικά και χοιρινό;

Επίσης...

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;