
τους. Στην καθετοποιημένη φάρμα της εταιρείας στο Αγρίνιο παράγουν οι ίδιοι τις βιολογικές ζωοτροφές και τα ζώα ζουν ελεύθερα σε ένα χώρο, όπου σε κάθε αγελάδα αναλογούν 450 τ.μ. Στη συνέχεια, στο κρεοπωλείο που μοιάζει με εργαστήρι, ο πελάτης, εκτός από το κρέας και τις οδηγίες περί σωστού σιτέματος, παίρνει και μια σειρά από συνταγές (διαφορετικές για κάθε κομμάτι του). Σημειώστε, τέλος, και μια μαρινάδα για μοσχαρίσιες μπριζόλες που προτείνει ο Βασίλης: ανακατεύουμε 4 φλιτζάνια ψιλοκομμένες φρέσκες ντομάτες, 1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγια, 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια, κόκκους από κόκκινο και μαύρο πιπέρι. Βάζουμε τις μπριζόλες στη μαρινάδα και τις αφήνουμε έξι ώρες προτού τις ψήσουμε. Λασιθίου 29 και Εθν. Αντιστάσεως, Γέρακας, 2106654260.